top of page

TV serie

NOOD seizoen 1 & 2

NOOD, dat is de TV serie waar we helemaal los voor zijn gegaan. De serie gaat over de medewerkers van de 112 meldkamer. Een groot onderdeel van de meldkamer is een ouderwets ogend computersysteem waar alle centralisten hun meldingen invoeren en hulpdiensten aansturen. Af en toe wordt er ook verbinding gemaakt met een beveiligingscamera of worden er social media profielen van verdachten doorgespit. 

Dit systeem hebben wij voor zowel seizoen 1 en 2 vormgegeven en volledig interactief gemaakt voor de acteurs om mee te acteren. Een primeur in de Nederlandse media industrie! 

Om het leven van de acteurs makkelijker te maken hebben we het systeem per aflevering zo geprogrammeerd dat de juiste teksten verschijnen bij het aanslaan van random toetsen op het toetsenbord. Er kan dus nooit een typfoutje worden gemaakt.. :) 

In het tweede seizoen hebben we nog meer interacties aan het systeem toegevoegd en hebben we ook een groot deel van de grafische vormgeving op ons genomen. 

Ook de figuranten kunnen helemaal hun gang gaan met een eigen versie van het systeem waar alles interactief is en helemaal naar eigen smaak te gebruiken.

Interessant

Looptijd

Seizoen 1: januari 2021 t/m maart 2021

Seizoen 2: mei 2022 t/m augustus 2022

AdobeStock_157608867.jpeg

Heb je ook zoiets nodig?

Leuk! Klik hieronder om contact op te nemen.

Niks is te gek en we zijn best goed.

bottom of page