top of page

TV serie

Dag en Nacht

Voor de TV serie Dag en Nacht hebben wij een aantal vormgevingselementen ontworpen. Zo is de signing van het ziekenhuis bijvoorbeeld door ons gemaakt en is veel van de content op de digitale schermen ook door ons ontwikkelt. 

Kenners zullen alles wat ze zien in een serie die zich afspeelt in een ziekenhuis onder de loep nemen. Het is voor ons een leuke opgave om alles geloofwaardig te maken maar toch onze eigen Protofunk twist er aan te geven, en we hebben ons best gedaan!

Zo kun je in de serie verschillende meetapparatuur ontdekken waarvoor wij een interface bedacht en geanimeerd hebben. Gebaseerd op the real deal natuurlijk maar dan in stijl van de wereld uit de serie. Veel van wat wij maken is daadwerkelijk op set te gebruiken. De acteurs kunnen hun spel dus volledig afstemmen op onze vormgeving, welke soms volledig interactief te gebruiken was voor deze serie. We gebruiken hiervoor Unity.

Bekijk op onze MIRO een greep uit onze digitale en analoge vormgeving voor Dag en Nacht.

Fun fact: Bij deze productie hebben we interactieve PDF templates gemaakt voor bijvoorbeeld de ID kaarten, medicijnstickers en formulieren. Zo kon de productie zelf de namen, functies en andere tekst invoegen voor het printen.

Interessant

Looptijd

februari 2022 t/m april 2022

AdobeStock_157608867.jpeg

Heb je ook zoiets nodig?

Leuk! Klik hieronder om contact op te nemen.

Niks is te gek en we zijn best goed.

bottom of page